Skip to content

Pakketkosten, geen verrassingen achteraf.

Bronze

Single User, Billed Monthly

20 Foto's
720p Kwaliteit
2 uur op locatie
Zonder Watermerk
Nabewerking
Incl. Voorrijkosten

Silver

Multiple User, Billed Monthly

50 Foto's
1080p Kwaliteit
Zonder Watermerk
Halve dag op locatie
Nabewerking
Incl. Voorrijkosten

Gold

Single User, Billed Monthly

100 Foto's
4K Kwaliteit
Zonder Watermerk
Hele dag op locatie
Nabewerking
Incl. Voorrijkosten

Meest Gestelde Vragen

Reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen binnen een straal van 50 kilometer rond Breda. Eventuele parkeerkosten niet. Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie altijd eerst een persoonlijke offerte.

Ja, jullie bepalen zelf de begin- en eindtijd op jullie trouwdag. Vanaf daar gaan we kijken naar jullie dagindeling en wat jullie precies vastgelegd willen hebben. De uren moeten wel aaneengesloten te zijn.

Nee, de genoemde prijzen zijn voor de fotografie en eventueel film. Een album is ook niet verplicht! De prijs voor een album is afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de gewenste afwerking. Hiervoor wordt een aparte offerte gemaakt.

Afhankelijk van jullie indeling kan de shoot 1,5 uur of tot 2,5 uur duren. Dit is afhankelijk van de locatie of eventueel meerdere locaties en de eventuele gewenste accessoires. Hoe meer tijd hoe leuker en hoe meer mooiere foto’s we kunnen maken.

Jazeker! Als ik nog beschikbaar ben voor jullie datum zijn jullie van harte welkom in mijn fotostudio in Breda. Hiervoor moet wel een afspraak worden ingepland. Jullie kunnen ook doordeweeks ’s avonds bij mij terecht.

Deze pakketten met bijbehorende prijzen zijn ter indicatie zodat jullie een eerste inschatting kunnen maken. De basis van 8 uur is wel het minimale aantal uur om te boeken. Daarna kan naar wens het aantal uur worden aangepast mocht dat nodig zijn.